Exposició Il·lustraciència, a la Biblioteca Sagrada Família.

Les millors obres de la primera edició del certamen internacional d’il·lustració científica organitzat per l’ACCC es mostraran en una exposició a la Biblioteca Sagrada Família. 

L’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) ha reparat una mostra amb una selecció de les il·lustracions participants que acollirà la Biblioteca Sagrada Família de Barcelona, del 3 al 26 de setembre. Hi haurà una visita guiada el dilluns 3 de  setembre a les 19h, amb els responsables de la mostra. A més, l’entitat està preparant la segona edició d’aquest certamen.

A la mostra, patrocinada pel Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, es podran veure quaranta de les millors imatges de presentades al concurs Il·lustraciència. L’organització s’ha mostrat satisfeta per l’alt número de participacions, setanta cinc, i per la presència de candidatures internacionals, especialment d’Amèrica i Europa.

El primer premi va estar atorgat a Mafalda Paiva per l’obra «Thaumetopea Pitiocampa». El segon premi, es va atorgar a Pedro Salgado per «Zeus Faber». I el premi del públic va ser per
a Lucia Antunes per «Plant as hábitat». Totes les obres participants es poden veure al bloc oficial del concurs: http://illustraciencia.blogspot.com.es/




Dades:

Inauguració de l’exposició “Il·lustraciència, 1ª edició del certamen internacional d’il·lustració científica”

Dilluns, 3 de setembre a les 19h a la Sala expositiva Àlex García de la Biblioteca Sagrada Familia (BSF), Barcelona, amb una visita guiada amb els responsables de l’exposició i el concurs “Il·lustraciència”.

Organitza: Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), amb el suport del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Durada de l’exposició: del dilluns 3 de setembre fins el dimecres 26 de setembre, en horari habitual de la Biblioteca.