Premis



El guanyador o equip guanyador tindrà dret a obtenir un dels premis:

Premis económics:
Premi il·lustraciència segona edició. Valorat en 300 euros.
Premi del públic. Valorat en 300 euros.

Premis formació:
Hi haurà 4 premis de formació per la categoria estudiant. Seran els següents:

- Matrícula en una unitat de formació a escollir (entre les 10 disponibles per any escolar) en l’any pròxim (curs lectiu 2014-15). En general es tracten de cursos de 2 a 3 setmanes intensives en el Laboratori d’Il·lustració Científica Dbio/Universidade de Aveiro. 

- Estada de pràctiques en el Laboratori d’Il·lustració Científica Dbio/Universidade de Aveiro (màxim 2 setmanes). Coordinació Fernando Correira.

- Estada de pràctiques en el Laboratori d’Il·lustració Científica Dbio/Universidade de Aveiro (màxim de 1 setmana). Coordinació Fernando Correira.

- Matrícula en una unitat de formació a escollir (entre les 10 disponibles per any escolar) en el (curs lectiu 2014-15). Organitzats per Transmitting Science. 

Els premis no són convertibles en premis en efectiu i només són vàlids per a l’any acadèmic 2014-15. L’estada (alimentació i allotjament), les despeses personals, de viatge o segur de viatge a Aveiro (Portugal) o qualsevol altra situació que s’assignin a la presència de l’estudiant referents a l’assistència a classes o cursos són de responsabilitat exclusiva dels seleccionats/guanyadors. 

Els premis econòmics es pagaran per transferència bancària.
Les 40 obres seleccionades participaran en l’exposició col·lectiva i rebran un diploma acreditatiu.