Inaugurada l'exposició "Il·lustrem el litoral del Garraf"

El passat 25 de juliol es va inaugurar al Centre d'Estudis del Mar (CEM) de Sitges l'exposició "Il·lustrem el litoral del Garraf" que recull les obres que els alumnes van realitzar durant el taller d'introducció a la il·lustració científica, celebrat el passat mes de maig.

Per RAUL TORAN NAVARRO 




L'exposició, organitzada pel CEM i Il·lustraciència, compta amb més de quaranta obres realitzades en diferents tècniques com aquarel·la, tinta xinesa i llapis. «Poder emprar aquests tipus de tècniques ha estat per als participants una oportunitat d'explorar les possibilitats que ofereix el dibuix», explica Miquel Baidal, coordinador del curs i d'Il·lustraciència, iniciativa de l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC).


Els participants d'aquest taller, que va comptar amb el suport de la Diputació de Barcelona, de l'ACCC i d'Animal Latitude, van realitzar diferents il·lustracions sempre tutoritzats pels professors Blanca Martí i Jordi Corbera, que van coincidir a destacar l'alt nivell dels mateixos.

A la inauguració de la mostra, van assistir una vintena de persones. La mostra es podrà visitar durant el mes de setembre, de dilluns a divendres, en horari de 10:00 a 13:00h.

«El taller ha deixat molt bon sabor de boca als participants i seria un plaer poder continuar realitzant tallers com aquest en un marc tan únic», va explicar Dolors Pratsevalls, il·lustradora assistent al curs.