El Centre Cultural Sant Josep acull l'exposició de la segona edició d'"Il·lustraciència"

Il·lustraciència, premi internacional d'Il·lustració Científica, exposarà el proper mes de novembre les obres guardonades de la seva segona edició al Centre Cultural Sant Josep (Av. Isabel la Catòlica, 32, L'Hospitalet de Llobregat) en una exposició que inclourà una mostra de 40 reproduccions de les obres finalistes del concurs. 

La inauguració tindrà lloc el dijous 20 de novembre a les 19.30 i s'inclou dins de la 19a Setmana de la Ciència. Fins al 18 de desembre es podran admirar una selecció d'obres que han competit entre més de 300 peces presentades a concurs en aquesta segona edició, entre elles l'obra guanyadora de Román García Mora: Alalcomenaeus cambricus, una difícil decisió presa per un jurat professional compost per professionals de la il·lustració científica i naturalista, professionals de la comunicació i del disseny. 

La producció de l'exposició ha anat a càrrec de centre cultural Sant Josep, dins del projecte Pessics de Ciència, i forma part del programa de la 19a Setmana de la Ciència. La iniciativa Il·lustraciència té per objectiu divulgar i promoure la importància de la il·lustració científica premiant als il·lustradors científics a través de la convocatòria d'aquest premi.
Al web d'Il·lustraciència es pot consultar més informació i les il·lustracions premiades: http://www.illustraciencia.cat


Il·lustraciència, premio internacional de Ilustración Científica, expondrá el próximo mes de noviembre las obras galardonadas de su segunda edición al Centre Cultural Sant Josep (Av. Isabel la Catòlica, 32, L'Hospitalet de Llobregat) en una exposición que incluirá una muestra de 40 reproducciones de las obras finalistas del concurso.

La inauguración tendrá lugar el jueves 20 de noviembre a las 19:30 y se incluye dentro de la 19ª Semana de la Ciencia. Hasta el 18 de diciembre se podrán admirar una selección de obras que han competido entre más de 300 piezas presentadas a concurso en esta segunda edición, entre ellas la obra ganadora de Román García Mora: Alalcomenaeus cambricus, una difícil decisión tomada por un jurado profesional compuesto por profesionales de la ilustración científica y naturalista, profesionales de la comunicación y del diseño.

La producción de la exposición ha corrido a cargo de centro cultural Sant Josep, dentro del proyecto Pessics de Ciència, y forma parte del programa de la 19ª Semana de la Ciencia. La iniciativa Il·ustraciència tiene por objetivo divulgar y promover la importancia de la ilustración científica premiando a los ilustradores científicos a través de la convocatoria de este premio.


En la web de Il·lustraciència se puede consultar más información y las ilustraciones premiadas: http://www.illustraciencia.cat


+info