Il·lustració científica al barri de Sagrada Família

 L’ACCC exposarà obres de la 2a edició d’”Il·lustraciència” i durà a terme un taller sobre il·lustració científica a l'Aula ambiental Sagrada Família.

Del 17 de febrer fins al 20 de març de 2015, 40 obres de la segona edició del Premi Internacional d’Il·lustració Científica que organitza l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), Il·lustraciència, es podran contemplar a l’Aula ambiental del barri barceloní de la Sagrada Família (Carrer de Lepant, 281).

A més a més, l’Aula acollirà un taller pràctic sobre dibuix naturalista destinat al públic general, amants del dibuix, que desitgin aprofundir en el coneixement teòric i pràctic de la il·lustració naturalista. El taller proporcionarà les nocions bàsiques sobre el dibuix naturalista i endinsarà a l’alumne en el fascinant món de l’observació i la representació de la natura. Aquest taller es durà a terme de 17:30 a 19:30 en dues sessions el 17 i el 19 de febrer. En cas de voler assistir-hi, es podeu inscriure a partir del 15 de gener. 

+ info

Aquestes activitats reben el suport de l'Ajuntament de Barcelona i de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT).



TALLER:
INTRODUCCIÓ A LA IL·LUSTRACIÓ CIENTÍFICA BOTÀNICA
Dimarts 17 i dijous 19 de febrer a les 17:30h

Imatge del taller realitzat a l'Escola d'art Serra i Abella.

























Taller destinat al públic general aficionat al dibuix que desitgi aprofundir en la pràctica de la il·lustració naturalista. El taller proporcionarà nocions bàsiques sobre el dibuix de les plantes i endinsarà a l’alumne en el fascinant món de l’observació i representació de la natura.

Activitat gratuïta
Cal inscripció prèvia
Inici d'inscripcions: 15 de gener 
Tel. 934 350 547



EXPOSICIÓ IL·LUSTRACIÈNCIA:
PREMI INTERNACIONAL D’IL·LUSTRACIÓ CIENTÍFICA
Del 17 de febrer al 20 de març.

Composició feta amb les 40 obres finalistes.


La il·lustració científica, amb el seu caràcter artístic, ens apropa al món naturalista. En la segona edició dels premis Il·lustraciència, un jurat integrat per professionals de la ciència i la comunicació ha seleccionat les 40 peces finalistes que conformen aquesta mostra.


+info