La 3a edició d’’Il·lustraciència’ serà realitat el 2015






El proper 3 de març es llançarà la tercera edició del premi Il·lustraciència, patrocinada per la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) i el Ministerio de Economía y Competitividad

La 3a edició del premi d'il·lustració científica Il·lustraciència (www.illustraciencia.cat) arrencarà de nou el proper 3 de març amb l'objectiu de fomentar la il·lustració científica, el seu estudi, la seva visibilitat social i les sortides professionals de les persones que s'hi dediquen a través d'apropar el seu treball a la societat.

Aquest certamen, únic al país, s’està consolidant com a una acció glocal de ciència ciutadana. És a dir, té impacte global duent a terme accions locals. Un altre dels objectius d'Il·lustraciència és convertir-se en una plataforma per a il·lustradors i empreses. Per aconseguir-ho, l'organització té com a referent les dues primeres edicions, que sumen prop de 400 obres presentades. Els interessats podran enviar la seva obra a partir del 3 de març i fins al 30 d’abril a través de l’apartat Participa que estarà disponible al web.

Il·lustraciència és un projecte patrocinat per la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) i el Ministerio de Economía y Competitividad. Així mateix, compta amb la col·laboració de diferents entitats.

Juntament amb el certamen, l'organització impulsarà altres activitats paral·leles, com ara tallers i xerrades sobre il·lustració científica en col·laboració amb entitats locals.



La 3ª edición de 'Il·lustraciència' será realidad en 2015

El próximo 3 de marzo se lanzará la tercera edición del premio Il·lustraciència, patrocinada por la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) y el Ministerio de Economía y Competitividad

La 3ª edición del premio de ilustración científica Il·lustraciència (www.illustraciencia.cat) arrancará de nuevo el próximo 3 de marzo con el objetivo de fomentar la ilustración científica, su estudio, su visibilidad social y las salidas profesionales de las personas que se dedican a través de acercar su trabajo a la sociedad.

Este certamen, único en el país, se está consolidando como una acción glocal de ciencia ciudadana. Es decir, tiene impacto global llevando a cabo acciones locales. Otro de los objetivos de Il·lustraciència es convertirse en una plataforma para ilustradores y empresas. Para ello, la organización tiene como referente las dos primeras ediciones, que suman cerca de 400 obras presentadas. Los interesados podrán enviar su obra a partir del 3 de marzo y hasta el 30 de abril a través del apartado Participa que estará disponible en la web.

Il·lustraciència es un proyecto patrocinado por la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) y el Ministerio de Economía y Competitividad.


Junto con el certamen, la organización impulsará otras actividades paralelas, como talleres y charlas sobre ilustración científica en colaboración con entidades locales.