Taller d’il·lustració botànica a l’Aula Ambiental de la Sagrada Família, Barcelona

L’Aula Ambiental de la Sagrada Família, on es poden veure les obres de la 2a edició d'Il·lustraciència, va acollir un taller sobre il·lustració científica

Font ACCC, per Raül ToranAquest equipament del Districte de l’Eixample va acollir un taller pràctic d’introducció a la il·lustració botànica destinat al públic general, amants del dibuix, que desitgin aprofundir en el seu coneixement teòric i pràctic. El taller, cofinanciat per l’Ajuntament de Barcelona, la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) i el Ministeri d’Economia i Competitivitat, va proporcionar nocions bàsiques sobre el dibuix naturalista i com endinsar-se en el fascinant món de l'observació i la representació de la natura.

“Ajuntar en un mateix espai a amants o estudiosos de la natura i la ciència i per l'altra a gent aficionada al dibuix, i veure com s'han llençat a passar-ho bé dibuixant des del primer moment ha estat una gran experiència”, afirma Alfons López, de l’equip dinamitzador de lAula Ambiental.

En aquesta formació, que va tenir lloc en dues sessions els passats 17 i el 19 de febrer, van participar una vintena de persones i va ser impartida per la il·lustradora Blanca Martí. El taller, organitzat per Il·lustraciència, es va centrar en la botànica. Es va comptar amb plantes naturals durant tot el taller i es va fer una sortida a la Plaça Gaudí, per realitzar part de l’activitat a l'aire lliure, prop de l'Aula Ambiental.

“Observar els arbres i les plantes in situ ha estat clau per poder entendre molts conceptes”, explicà Miquel Baidal Crespo, coordinador d’Il·lustraciència.

Els participants d’aquest taller, que va exhaurir totes les places, van poder inspirar-se també a les obres de l'exposició de la segona edició del premi Il·lustraciència, que s’acull a l'Aula Ambiental fins al 20 de març, on tindran lloc més activitats d’educació ambiental.

Per estar al dia de les accions i activitats d’I·lustraciència podeu visitar l’apartat d’activitats del blog o unir-te al grup de Facebook.Taller de  ilustración botánica en el Aula Ambiental de la Sagrada Familia, Barcelona

El Aula Ambiental de la Sagrada Família, donde se pueden ver las obras de la 2ª edición de Il·lustraciència, acogió un taller sobre ilustración científica

Fuente ACCC, por Raül Toran


Este equipamiento del Districte de l’Eixample acogió un taller práctico de introducción a la ilustración botánica destinado al público general, amantes del dibujo, que deseen profundizar en su conocimiento teórico y práctico. El taller, cofinanciado por el Ajuntament de Barcelona, la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) y el Ministerio deEconomía y Competitividad, proporcionó nociones básicas sobre el dibujo naturalista y como adentrarse en el fascinante mundo de la observación y la representación de la naturaleza.

"Juntar en un mismo espacio a amantes o estudiosos de la naturaleza y la ciencia y por la otra a gente aficionada al dibujo, y ver cómo se han lanzado a pasarlo bien dibujando desde el primer momento ha sido una gran experiencia" , afirma Alfonso López, del equipo dinamizador del Aula Ambiental.


En esta formación, que tuvo lugar en dos sesiones los pasados 17 y el 19 de febrero, participaron una veintena de personas y fue impartida por la ilustradora Blanca Martín. El taller, organizado por Il·lustraciència, se centró en la botánica. Se contó con plantas naturales durante todo el taller y se hizo una salida en la Plaça Gaudí, para realizar parte de la actividad al aire libre, cerca del Aula Ambiental.

"Observar los árboles y las plantas in situ ha sido clave para poder entender muchos conceptos", explicó Miguel Baidal Crespo, coordinador de Il·lustraciència.

Los participantes de este taller, que agotó todas las plazas, pudieron inspirarse también en las obras de la exposición de la segunda edición del premio Il·lustraciència, que se acoge en el Aula Ambiental hasta el 20 de marzo, donde tendrán lugar más actividades de educación ambiental.

Para estar al día de las acciones y actividades de Il·lustraciència se puede visitar el apartado de actividades del blog o unirse al grupo de Facebook.

+ Fotos al Flickr Taller il·lustració botànica