Nou cicle d’activitats d’il·lustració científica a Barcelona





































"Jo il·lustro la ciència" és un cicle d'activitats que es duran a terme del 20 d'octubre fins al 17 de gener de 2016 al centre de recursos d’il·lustració científica i naturalista de la Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte, creada el passat mes d’abril per la pròpia biblioteca i l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), a través de la iniciativa Il·lustraciència, amb el patrocini de la Fundación Española para la Ciencia y Tecnología (FECYT) i el Ministeri d’Economia i Competitivitat (MINECO). L’objectiu d’aquest centre és apropar la il·lustració científica al públic.

Els visitants de la Biblioteca periòdicament es trobaran diferents exposicions a l'espai Jove de la Biblioteca. 

GiselleVitali. “P(artes) Humanas”, del 20 al 30 d'octubre de 2015
- Il·lustraciència3 del 4 de novembre al 17 de gener 2016
BlancaMartí Ahumada “Amb ulls de natura”, del 4 al 19 de novembre de 2015
LucíaGómez Serra “Copsant la natura”, del 24 de novembre al 17 de desembre de 2015



En el marc d’aquest cicle, el pròxim 3 de novembre a les 19:30h tindrà lloc a l'espai polivalent de la Biblioteca una taula rodona oberta al públic general amb sota el títol “La il·lustració científica en el segle XXI” en la que participaran les artistes que han exposat la seva obra a la biblioteca. Així mateix, en el marc de la Setmana de la Ciència, el  17 de novembre a partir de les 18:30h es realizarà una Viquimarató sobre il·lustració científica, i
el 19 a les 17:00h es realitzarà un taller de dibuix gratuït, el dia 27 de novembre hi haurà una trobada de dibuixats urbans al parc de la Sagrada Família per dibuixar la vegetació i l'entorn.Aquestes activitats estan organitzades per l'ACCC i  Il·lustraciència i compten amb el suport de Biblioteca Sagrada Família, Amical Wikimedia i el patrocini de la FECYT i el MINECO.





Ja podeu reservar la vostra plaça a les activitats que hem preparat!!!

Taller pràctic de dibuix científic 19/11/2015 16:30h PLACES EXHAURIDES
Trobada d'Urban Sketching al Parc Sagrada Família 18:00h 27/11/15 http://ow.ly/2bvIhM