La vegetación que convive con nosotros

El 27 de noviembre de 2015 tuvo lugar, en el marco del ciclo de actividades del ciclo Jo il·lustro la ciència en la Biblioteca Sagrada Família - Josep M. Ainaud de Lasarte, con la colaboración del Col·legi de Biòlegs de Catalunya y la Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), una charla bajo el título La vegetación que convive con nosotros impartida por el biólogo Pere Alzina y presentada por Miquel Baidal, coordinador de Il·lustraciència. El objetivo de esta charla era acercar el conocimiento sobre la vegetación con la que convivimos y dar a conocer la diversidad de especies existentes.



Resumen en forma de dibujo del acto (imagen: Cristina Curto)


Alzina, miembro del Col·legi de Biòlegs de Catalunya, describió las diferentes especies de árboles que nos podemos encontrar en Barcelona y explicó que en la ciudad condal "hay verdor tanto en el entorno urbano (matorrales y malezas) como dentro del entramado de la ciudad (jardines y salidas privadas, arbolado viario, parques urbanos, etc.). En Europa hay más de 140 especies de árboles y en Catalunya hay 100 de ellas".

Al finalizar la charla, muchos de los asistentes se acercaron al Parc de la Sagrada Família para participar en el encuentro de dibujantes urbanos que se había organizado para dibujar la vegetación del parque. Los resultados de esta actividad se expondrán en el espacio joven de la Biblioteca a partir del día 18 de diciembre y se podrán visitar hasta el próximo 17 de enero.




La vegetació que conviu amb nosaltres

​El 27 de novembre de 2015 va tenir lloc, en el marc del cicle d'activitats del cicle Jo il·lustro la ciència a la Biblioteca Sagrada Família - Josep M. Ainaud de Lasarte, amb la col·laboració del Col·legi de Biòlegs de Catalunya i l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), una xerrada sota el títol La vegetació que conviu amb nosaltres que va estar impartida pel biòleg Pere Alzina i presentada per Miquel Baidal, coordinador d'Il·lustraciència. L'objectiu d'aquesta xerrada era apropar el coneixement sobre la vegetació amb la que convivim i donar a conèixer la diversitat d'espècies existents.



Resum en forma de dibuix de l'acte (imatge: Cristina Curto)


Alzina, membre del Col·legi de Biòlegs de Catalunya, va descriure les diferents espècies d'arbres que ens podem trobar a Barcelona i explicà que a la capital catalana "hi ha verdor tant a a l'entorn urbà (matolls i bosquines) com dins de l'entremat urbà (jardins i eixides privades, arbrat viari, parcs urbans, etc.). A Europa hi ha més de 140 espècies d'arbres i a Catalunya hi ha 100 d'ells".

Al finalitzar la xerrada, molts dels assistents van apropar-se al parc de la Sagrada Família per participar en la trobada de dibuixants urbans que s'havia organitzat per dibuixar la vegetació del parc. Els resultats d'aquesta activitat s'exposaran a l'espai jove de la Biblioteca a partir del dia 18 de desembre i es podran visitar fins el proper 17 de gener.

Fotos del cicle.