La vegetación que convive con nosotros.

​El 27 de noviembre de 2015, en el marco del conjunto de actividades del ciclo: Yo ilustro la ciencia, organizado por Il·lustraciència y la Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) con el apoyo de la Fundación Española para la Ciencia y Tecnología (FECYT) y de la Biblioteca Sagrada Família - Josep M. Ainaud de Lasarte y la colaboración de la dibujante Cristina Curto, tuvo lugar un encuentro de dibujantes urbanos para ilustrar la flora y la en torno a la plaza Gaudí en el barrio Sagrada Familia de Barcelona. El objetivo de esta actividad era plasmar en papel las diferentes especies que conviven con nosotros y dar a conocer la diversidad de especies existentes. 

El resultado de este encuentro se puede ver en el catálogo que hemos editado.






Hasta el 17 de enero de 2016 en el Epai Jove de la biblioteca se podrá visitar la exposición en la que han participado 26 dibujantes.








El 27 de novembre de 2015, en el marc del conjunt d’activitats del cicle: Jo il·lustro la ciència, organitzat per Il·lustraciència i l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) amb el suport de la Fundación Española para la Ciencia y Tecnología (FECYT), la Biblioteca Sagrada Família - Josep M. Ainaud de Lasarte, i amb la col·laboració de la dibuixant Cristina Curto, va tenir lloc una trobada de dibuixants urbans per il·lustrar la flora i l’entorn de la plaça Gaudí al barri Sagrada Família de Barcelona. L’objectiu d’aquesta activitat era plasmar en paper les diferents espècies que conviuen amb nosaltres i donar a conèixer la diversitat d’espècies existents. 

El resultat d'aquesta trobada es pot veure en el catàleg que hem editat.




Fins el 17 de gener a l'espai jove de la biblioteca es podrà visitar l'exposició en la que han participat 26 dibuixants.