Antilope cervicapra  -  Helga Pérez Gómez



Nombre y apellidos:
Helga Pérez Gómez

País:
Espanya

Web:
http://www.facebook.com/Hellgelb-Illustration-

Redes sociales:
http://helgaambak.tumblr.com/

Título:
Antilope cervicapra

Especie/Elemento:
A. cervicapra

Descripción:
L'antílop cervicapra (Antilope cervicapra) és un mamífer artiodàctil de la família Bovidae conegut com a l'únic membre existent del gènere Antilope, espècie descrita per primera vegada el 1758 pel zoòleg suec Carl Linnaeus. També és conegut com a: antílop negre, sasín o antílop indi.
La seva alçada va dels 74 als 84 cm fins a la creu dels muscles, i poden pesar entre 20 i 57 kilos. El pèl del mascle mostra dos tipus de coloració: mentre tota la part superior del llom i l'exterior de les potes són d'una tonalitat de marró obscur quasi negre, les parts inferiors i internes de les potes són blancs. Presenten dos cercles blancs al voltant dels ulls i al mentó. Les banyes dels mascles adults van dels 35 fins als 75 centímetres de llarg i poden arribar a formar de 3 fins a 5 ondulacions en forma d'espiral.
Natiu de l'Índia, l'est de Pakistan i Nepal. En 2012 la Unió Internacional per a la Conservació de la Natura i els Recursos Naturals (UICN) va incloure l'antílop indi a la Llista Roja d'Espècies Amenaçades. La seva caça està prohibida a l'Índia des del 1972 per la Llei de protecció de la natura.

Categoría:
Manual

Técnica:
Gravat calcogràfic - Aiguafort

Año:
2016

Como autor de la ilustración he dado permiso y autorizo para que sea cargada en Wikimedia Commons con licencia Creative Commons Reconocimiento Compartir Igual 3.0
Si